Tapahtumakalenteri


KONSERTTI - Vaput ja Äänekosken Naiskuoro PERUTTU Tiistai  14.4.2020 - Äänekosken kaupungintalo

Vappujen ja Äänekosken Naiskuoron yhteiskonsertti peruttu  

Äänekosken kaupunki on kieltänyt yleisötapahtumien järjestämisen toistaiseksi. Yhteiskonsertti Äänekosken Naiskuoron kanssa ei toteudu ainakaan nyt keväällä.

Vaput ja Äänekosken Naiskuoro ovat molemmat Sulasolin jäsenkuoroja. Äänekosken Naiskuoro on aloittanut 1941 lottakuorona, joten myös sillä on pitkät juuret. Kuoroa johtaa Timo Laakso. 

 

KONSERTTI - Vaput 110 vuotta -juhlakonsertit SIIRTYVÄT MYÖHEMMÄKSI Lauantai  25.4.2020 - Jyväskylän kaupungintalo

Naisen aika, naisen ääni - Vaput 110 vuotta SIIRTYY 

Vaput täyttää huimat 110 vuotta! Sen kunniaksi Vaput palaa juurilleen esiintymään Jyväskylän kaupungintalossa. Jos esiintymispaikka onkin perinteikäs, konsertin sisältö ei sitä ihan ole...

Raili Kivelän ohjaamassa juhlaesityksessä ääneen pääsevät tämän päivän Vaput: ihanaiset, laulavaiset, erilaiset aikuiset naiset, joita kaikkia yhdistää rakkaus lauluun ja kuoroharrastukseen. Kuorolaisten ajatukset ovat muuntuneet Railin käsikirjoituksessa runoiksi ja ajatelmiksi naiseudesta, laulamisesta ja kuorolaulun voimasta. Kuorolaisten mietteet ovat antaneet pohjan myös Elina Kallion sävellykselle Naisen ääni. Konsertissa kuullaan lauluja keskisuomalaisilta säveltäjiltä, kuten Markku Viitasaarelta ja Pekka Kostiaiselta P. J. Hannikaista unohtamatta. Naissäveltäjiltä mukana on Anna-Mari Kähärän, Eeva Kivi-van Zantvoortin ja Annika Fuhrmannin lauluja.

Korona-ohjeistuksen vuoksi konsertteja ei järjestetä aiotusti keväällä 2020, vaan konsertit siirtyvät todennäköisesti syksyyn 2020. 

Tulossa on kaksi esitystä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana 

NAISEN AIKA, NAISEN ÄÄNI - VAPUT 110 VUOTTA
Tarinoita naisista lauluin ja runoin 

Tekstit Vaput ja Raili Kivelä, käsikirjoitus ja ohjaus Raili Kivelä. Kuoroa johtaa Ulla Kotamäki. Esityksessä on mukana myös Hopea-Vaput.

Liput

KORONA-OHJEISTUKSEN VUOKSI PERUUNTUNEISIIN KONSERTTEIHIN LIPPUNSA OSTANEET SAAVAT RAHANSA TAKAISIN. Samalla on mahdollisuus antaa yhteystietonsa, jotta on ensimmäisten joukossa, joille lippuja tarjotaan kun uusi päivämäärä on tiedossa! Kevään konserttiin oli varattu jo reilusti yli puolet lipuista. 

Liput maksavat 20 euroa, alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Alv 0. Varaa liput sähköpostilla vappukuoro@gmail.com tai Minna Karjalainen, puh. 040 7714203. Paikkoja on hyvin rajallisesti, joten varaa lippusi ajoissa! Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Muista ilmoittaa, kumpaan esitykseen olet varaamassa lippuja ja onko mukana lapsia. Saat sen jälkeen sähköpostilaskun. Liput maksetaan etukäteen.

Muistamiset  

Konsertin yhteydessä ei ole vastaanottoa. Mahdolliset muistamiset toivotaan Vappujen tilille FI20 1045 3000 4849 48 käytettäväksi kuorolaisten laulu- ja esiintymiskoulutukseen.

Tule mukaan juhlimaan ja anna laulujen ja runojen yllättää, riemastuttaa, lohduttaa ja ilahduttaa! 

Tapahtuman kotisivut